2014-05-25 03:12:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Idegeskedéssel kezdi a napot

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Idegeskedéssel kezdi a napot, már a hajnali álmai is nyugtalanok lehetnek. Ezért kár is másban keresni az okokat, mint önmagában. Szerencsére a mai nap kedvez a szerelemnek: ezen a téren jogos a nyugtalanság. Kedvese majd megnyugtatja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nem tud unatkozni: ma is kitalál valamit, amivel lekötheti magát és a családtagjait is. Egy hobbija többet is jelenthet valamelyik gyermekének puszta szórakozásnál. A számára akár hivatássá is válhat, ami önnek csak megnyugtató időtöltés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napra megbeszélt találkozót kedve támadna lemondani. Ne tegye! Az illető zokon veszi, és talán örökre elfordul öntől. Általa pedig nagyobb veszteség is érheti, mint egy barátság megszűnése. Jó lehetőségektől, pénzügyi forrásoktól eshet el.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szerelemben nincsenek szabályok: ami jó mindkettejüknek, az nem lehet tilos. A mai napon lepje meg a társát egy érdekes ajándékkal. Még ha meg is lepődik, a végén igen élvezetesnek, vagy legalábbis viccesnek fogja tartani a dolgot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kritikus lehet a helyzet ma az otthonában. Ha nagy tárgyakat emelget bármi oknál fogva otthon, avagy éles szerszámokat használ, nem árt a fokozott óvatosság. Arra is ügyeljen, hogy a gyerek kezébe ne kerüljön ilyesmi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma ismét nagy elhatározásra szánja el magát. Nem ez az első mostanában, de talán az első, amit be is tud tartani. Ha túl keveset van a családjával, akkor azon, ha túl sokat akkor meg amazon kell változtatnia. Mozogjon ma többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene olyan görcsösen ragaszkodnia a saját igazához. Ugyanaz a tény másként látszik mások szemszögéből. Ami önnek nonszensze, mások számára értelmes és természetes lehet. Nézze magasabb szempontból a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Már a zsigereiben érzi a tavaszt, nem csoda, ha csupa zsongás és dal az élete. Ma végre olyasmire szánja rá magát, amire már régen: végre valakit megszólít az utcán. Lehet, hogy csak egy beszélgetésre futja, de lehet, hogy többre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre alkalma adódhat arra, hogy tisztázzon egy félreértést. A kedvese ma jó passzban van, értékelni fogja az erőlködését. A végén még a szerelemre is megjön a kedvük. Élvezzék a szabadságot, a napot és a táncot is akár!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön előrelátó, szeret mindent alaposan megtervezni. A mai napon is úgy hozza a sorsa, hogy egy előre megbeszélt programon, utazáson vesz részt. Ám ne lepődjön meg azon, ha nem minden a tervek szerint alakul. Jobb lesz, mint gondolta.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma teljes békében van önmagával, a viharfelhők elvonultak, és végre képes egy kicsit lazítani is. Egy dolog azonban nagyon fontos: ne kapcsolja be a számítógépét! Azzal a mozdulattal ugyanis azonnal elszállna minden nyugalma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma úgy érezheti, hogy vagy ön jött a Holdról, vagy az összes többi ember, akik körülveszik önt. Mintha senki nem értené az ön vágyait, indítékait, gondolkodásmódját. Ne aggódjon, holnapra már mindent másként fog látni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: